Serveis per a empreses i entitats licitADORES


Oferim solucions a mida a empreses i entitats independentment dels seus coneixements i experiència en el camp de la contractació pública. Formem a empreses i les acompanyem en tot allò que necessitin en relació a les licitacions: cerca i planificació de licitacions, anàlisi de plecs, proposicions econòmiques, suport jurídic i administratiu, etc.

Assessorament en processos de licitació

Si voleu participar en una licitació, us podem acompanyar en totes les fases del procés, assessorant-vos per garantir la correcta presentació de la documentació, l’anàlisi estratègica i comprensió dels plecs i del procediment, la construcció de l’oferta econòmica, revisió dels criteris de valor, etc.

Formació per desenvolupar competències per licitar

Oferim itineraris formatius i formacions a mida per a conèixer el funcionament de la contractació pública i millorar les competències licitadores dels equips de treball. Formem en àmbit jurídic, econòmic, administratiu, Compra Pública Responsable, etc. 

Suport a la gestió de processos de licitació

Si esteu interessades a licitar i necessiteu gestionar el procés, oferim serveis d’acompanyament, planificació i gestió de recursos per fer més eficients els procediments de treball.

Assessorament jurídic, econòmic i administratiu

Donem suport jurídic, econòmic o administratiu davant de qualsevol requeriment o recurs en un procediment de licitació.

Assessorament i constitució d’UTE

Si us voleu presentar com a UTE en una licitació, us acompanyem societàriament per a la construcció de la mateixa, així com oferim servei jurídic per a la redacció d’estatuts i la seva constitució.

Assessorament per la tramitació del RELI

Si voleu tramitar el RELI (Registre Electrònic d’Empreses Licitadores), oferim un servei d’acompanyament especialitzat per tal d’agilitzar i facilitar el tràmit o la seva actualització.

guia_empreses_ok
Descarrega

"Guia ràpida sobre CPR per a empreses i entitats licitadores"

  Contacta'ns

  Vols fer alguna consulta?

  info@comprapublicaresponsable.cat
  93 138 33 33
  De dilluns a dijous de 9 a 18 h
  Divendres de 9 a 14 h